Outfits

|




























Hier twee outfits van vandaag. De eerste was voor een examen te gaan afleggen, de tweede voor een upperware party (loveware party blijkbaar, tupperware heeft ze daarvoor aangepakt voor het stelen van een naam, hehe, ik vond het net zo leuk klinken !!). Het was voor een verjaardag van een vriendin (Happy Birthday Kim) en we moesten allemaal een beetje opgekleed zijn. Hierbij ook een foto van de tafel vol seksspeeltjes :) hehe..
Foto's:
Foto 1, 2 & 3: Grijs-blauw bloesje (Vintage), Blauwe skinny jeans (Promod, +- € 45), Grijze botjes (Zara, € 39,90), Gouden ketting gebruikt als riem (Vintage), Witte nagellak (gekregen van moeder, hoort bij zo'n setje van French Manicure)
Foto 4,5 & 6: Grijze grote pull (Pimkie, SOLDEN, ?), Grijs-zwart kleedje (H&M, € 14,90), Gouden ketting (Vintage), Panty's (Hema, € 6,25), Witte clutch (Vintage --> Oma), Zwarte 'mannelijke' hakken ( Ooit gekocht in Berlijn, iemand overkopen? Maatje 36, heb ze nog maar 2x ofzo aangedaan), Witte nagellak (gekregen van moeder)
Foto 7: De tafel vollll :) Oh en wat heb ik gekocht? Een massageolie met mango smaak (jaja je mag het opeten :D) en als je er op blaast wordt het warm...€ 18 wel, maar het vriendje betaalt de helft ;))

0 reacties: